MAJDA KOVAČ, mag.logoped

Diplomirala sam Logopediju na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu 2019. godine.  
Od tada sam iskustvo stjecala radom u školi, u centru za rehabilitaciju te u privatnom logopedskom kabinetu. Stručni ispit sam položila 2021. godine u Ministarstvu rada,  mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

 

Radom u različitim sustavima stekla sam mnogobrojna znanja, kao i iskustvo u provođenju terapije s djecom s raznim razvojnim teškoćama i poremećajima. 
Po karakteru sam posvećena, empatična i strpljiva te iz svega volim izvući maksimum. Trudim se usavršavati te stjecati nova znanja o području moje struke, ali i onih koje su mi bliske. 

 

Do sad sam se trudila što više educirati, pa sam tako prošla edukacije:

DIJANA KOVAČ, prof. psihologije i pedagogije

Po struci sam psihologinja i pedagoginja, s dugogodišnjim iskustvom rada u školi.

NLP savjetnica, UNICEF-ova mentorica u projektu „Za sigurno i poticajno okruženje u školi“, članica sam Tima za psihološke krizne intervencije.

Posebna područja profesionalnog interesa su mi učenje i poučavanje, motivacija za učenje te emocije u učenju.

 

Sudjelovala sam u nizu projekata Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu (“Ličnost roditelja i roditeljstvo tijekom tranzicije djeteta u adolescenciju, “Razvoj vještina čitanja i pisanja u ranoj školskoj dobi”), Agencije za odgoj i obrazovanje te Instituta za društvena istraživanja ( “Razvoj instrumenata za vrednovanje nastave”) kao i Foruma za slobodu odgoja (“Razvoj kurikulumske kulture”).

 

Tijekom profesionalnog rada s djecom osmislila sam i provodila treninge učinkovitog učenja i pamćenja, razvoja pažnje i koncentracije uz postupke individualizacije prema potrebama djece.

school47